Zomerse verrassing: Garnalenwrap met Avocado en Munt ๐Ÿฆ๐Ÿฅ‘

Fris, licht en zó klaar: deze zomerse garnalenwrap is perfect voor warme dagen waarop je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Een tropische smaakexplosie!

๐Ÿ›’ Ingrediënten (voor 2 wraps)

  • 2 wraps (kokoswraps of volkoren)

  • 150 gram garnalen, gekookt en gepeld

  • ½ avocado, in plakjes

  • 1 eetlepel limoensap

  • 1 eetlepel mayonaise

  • 1 theelepel sriracha (optioneel)

  • Handje ijsbergsla

  • Verse muntblaadjes

๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿณ Bereidingswijze

Meng de garnalen met een scheutje limoensap, mayonaise en eventueel een beetje sriracha voor een pittige kick.

Leg wat ijsbergsla op een warme wrap en verdeel de garnalen erover. Voeg avocado toe en wat muntblaadjes. Rol stevig op en geniet van deze frisse combinatie!

๐Ÿ’ก Variatietip

Liever pittiger? Voeg wat fijngesneden rode peper toe aan de saus.