Zomerklassieker: Mediterrane Halloumi Wrap met Granaatappel ๐ฟ
Op zoek naar een zomers recept vol kleur en smaak? Deze Mediterrane Halloumi Wrap is een perfecte balans van zout, zoet en fris. Ideaal als lichte lunch of snel diner. Makkelijk te maken en verrassend gezond!
๐ Ingrediënten (voor 2 wraps)
-
2 wraps (bijv. tomatenwraps)
-
150 gram halloumi, in plakken
-
½ rode paprika, in reepjes
-
¼ rode ui, dun gesneden
-
Handje veldsla
-
2 eetlepels granaatappelpitten
-
1 eetlepel hummus
-
1 theelepel olijfolie
-
Verse munt
๐ฉ๐ณ Bereidingswijze
Gril de plakken halloumi kort aan beide kanten tot ze goudbruin zijn. Verwarm de wraps licht en besmeer ze met een dun laagje hummus.
Beleg met veldsla, paprika, rode ui, halloumi en granaatappelpitten. Besprenkel met een beetje olijfolie en voeg verse munt toe voor een frisse twist. Rol strak op en serveer direct.
๐ก Variatietip
Gebruik feta in plaats van halloumi als je de wrap liever koud eet.