Frisse Favoriet: Wrap met Geitenkaas, Watermeloen & Munt ๐๐ฟ
Zin in iets verrassends en lichts? Deze zomerse wrap combineert het zoete van watermeloen met de romigheid van geitenkaas en de frisse kick van munt. Een snelle lunch of bijzonder bijgerecht voor een warme dag. Snel, gezond, en heerlijk verfrissend!

Ingrediënten (voor 2 wraps)
-
2 tortilla wraps (naturel of spinazievariant)
-
100 gram zachte geitenkaas
-
4 partjes watermeloen, in blokjes
-
Handje veldsla of rucola
-
8 blaadjes verse munt, fijngehakt
-
6 komkommerschijfjes
-
1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
-
1 theelepel honing
-
Zwarte peper naar smaak
Bereidingswijze
Verwarm de wraps kort in een droge koekenpan zodat ze soepel zijn. Smeer dan in het midden van elke wrap een royale laag geitenkaas uit. Sprenkel er wat honing overheen voor een lichtzoete toets.
Verdeel de veldsla, blokjes watermeloen, komkommer en munt over de wraps. Strooi de pijnboompitten erover en maal er wat zwarte peper boven voor een verfijnde smaakbalans.
Vouw de wraps dicht en snijd ze eventueel schuin door voor een mooie presentatie. Deze wrap is het lekkerst als hij direct gegeten wordt – dan is de watermeloen nog heerlijk sappig en koel!
Variatietip
Geen fan van geitenkaas? Vervang het door feta of een plantaardige roomkaas. De munt kun je ook inwisselen voor basilicum voor een meer mediterraanse touch.